Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bemondó ő

irni inni inri

(Most mondd meg.!)?

  • balkan brother: nagy szerencse (2015.01.07. 16:24) Fábry 250 - ébredés kavicságyon
  • NaJóNapot: Kedves B.B.!Nem mindenki olyan nagyvonalú ,mint Te,hogy mindegy 5-10-15-50Forintos szatyorba pakol... (2011.05.30. 07:50) Ezek hülyék: pénztáros
  • gaborsandor2: Itt Sándor! Gábor Sándor. Borzasztóan jó ez így, mert akkor tényleg baromi jó lehet az a Jekl, mer... (2011.03.08. 10:27) Zoli, baszki
  • balkan brother: @gaborsandor2: Nemtom, nekem se megy. Majd kicserélem, addig mondd el itt, mit szavaznál és mire, ... (2010.09.02. 12:20) A Raiffeisen azt izente (sms)
  • Kaga: Nem mindegy? A pillanatnyi élvezet számít, nem az, ki szeret. ha jól érzem magam egész életemben,... (2009.12.10. 12:33) Objektív szex

Savazás

PollPub.com VoteInternet nélkül jobb lenne
Igen
Igen



View Results

Poll powered by A padlásra inkább fel

Tegez

? (48) abszint (1) agybaj (22) akkor kezdett csak virradni (10) akkor nem megyek semmire (1) álom (2) amiért háromezret fizettem (1) ami valójában persze nyilván nincs (2) anál (1) apa (1) arc hívum (2) átbaszás (6) autó (8) az 5 forintos szatyorral (1) a dienesnek a lapta (1) a nem olvasóktól akik nem (3) a zongorát (1) babakocsi (1) balaton sound (1) bank (1) barát (4) barátok (4) baszperantó (1) beteg (1) bicikli (3) blogülalak (1) bolygó (27) bor (6) budapest (47) bulvár (2) cigi (1) család (6) csoda (1) ct (2) deprimált (6) devizahitel (1) de ettől eltekintek (3) dráma (4) duna (2) durva (1) egy fél kilós szeletelt magvas kenyér (1) elszomorító (13) emlék (4) érdekes (13) érdekes a történet lehet odabent de idekint is gondolni lehet mindegy nem sürgős (1) esterházyt meg kell menteni (1) ez az (2) fa (3) fáradt (8) felhő (2) félrebasz (3) féltékeny (1) felújít (7) fél kiló (1) fénykép (43) film (1) foci (2) fogyasztók (20) főzés (3) gazmuvek (2) gta (1) gyerek (1) hálidéj (1) hátha (1) ha a (1) hellókarácsony (6) hír (13) hivatal (1) hülye (3) hűtlen (1) icetea citromos másfél literes (1) ideg (1) index (1) írják a szöveget (2) írni inni inri (6) irodalmi hagyományőrzés (1) játék (10) (24) jótett (1) képregény (2) kiállítás (6) kibaszott tárgyak (1) kilincs (1) kiskapu (3) kocsma (1) kolléga (3) költözés (4) koncert (3) könyv (1) kosaramban van (1) közélet (6) kurva (1) lakás (16) lány (12) letöltendő internet (3) lift (1) macska (1) máv (1) megcsal (1) meg egy könnyen kenhető krémes (2) meg elolvasni (2) meg négy gösser (2) meg vákumcsomagolt szeletelt parasztszalámi két levéllel egy nyomós sajt maci (3) meg van két (1) mell (8) menta (1) mert ugyan az ötveneshez képest spóroltam negyvenötöt de a (1) mese (1) metró (7) mindegy (3) mindent köszönök! (4) modern (1) munka (11) nehézfejjel (8) nem (2) nem férnek bele (2) nyál (1) nyelv (1) nyihaha (5) nyomorult magyarok (16) orbit (1) para (2) pisil (3) pisztácia (1) politika (4) prága (1) praha (1) próza (3) pszichoszomatikus (2) rádió (2) régi (2) reklám (11) rendőrség (1) rohadék (2) roma (2) sajtvajkrém (1) semmi (10) sem tudják (1) shit damn tragedy (1) sms (1) sör (18) sötét (5) szabad (11) szag (3) szatyor (1) szépia (1) szerelem (2) szerencse (1) szex (11) színház (2) szuzuki (1) taxi (1) terápia (2) the end (1) tilt (1) törvény (1) tüzijáték (2) tv (3) üdülés (2) úgyhogy vagy otthagyom vagy a hónom alatt viszem haza akkor viszont az öt forintos szatyor is kidobás volt (1) undortextualitás (1) ünnep (6) urbi (1) vásárlás (1) vége (1) vers (3) verseny (2) vevoszolgalat (2) videó (3) vígkend (7) zene (1) Címkefelhő

Köll?

2007.11.25. 23:00 balkan brother

Pörkölt csirkéből, békülősdugás miatt önkezűleg

Hozzávalók:
- 7 csirke apróléka
- néhány hülye mondat pár nappal korábban
- só, bors, paprika
- 3 nap különalvás
- víz, tűz
- jegygyűrűt nem hordó menyasszony
- néhány hülye mondat a pár nap alatt
- leveskocka, delikát, olaj, hagyma
- ágy, fazék
- fakanál, koton, főzősör

Kedves Receptolvasó!                                                                    Együtt fogunk főzni, engedelmeddel tegezlek.

Sose főzz ezelőtt pörköltet!

A csirkeaprólékot a mélyhűtőből a nő előző nap vegye ki. Pár nappal korábban tépelődve mondja azt neked, hogy az a baj, úgy érzi, csökkentek benne az érzések feléd. Tegye mindezt konkrét rákérdezésre, melyet a hetedik kínlódó nap után munkából hazaérve, majd a boltból egy üveg jégerrel és sörökkel ismét hazatérve ejtesz meg, két kitöltött feles és egy nyitott sör felvonultatásával egyértelművé téve, hogy akkor te most beszélgetni szeretnél, nagyjából eképp: miért nem hordod a jegygyűrűdet?
Nyiss ki egy sört. Aludj a nappaliban 3 napig.
A csirkeaprólékot nézd meredten minden alkalommal, mikor a konyhába kimész, de mégse tudsz enni, mert valami remegteti a gyomrodat. Külön vedd észre, hogy a zacskóból szivárog a vér, de ne zavarjon. (Onnan lehet tudni, hogy hét csirke darabjai vannak a becsomózott nájlonban, mert a nő anyja ráírta kék filccel egy papírra, ami a zacskóra van ragasztva. A hét számmal legyen írva.)
A nő a főzés előtt 3 órával kérdezze meg tőled, hogy miért alszol napok óta a nappaliban. Legyen érdekes érzésed: vajon hülye ez? Mondd neki azt, hogy hát azért, mert nem érzed úgy, hogy hozzá kéne bújnod. Vedd tudomásul, hogy erre azt mondja, hogy ezzel nem teszed jobbá a dolgot, nem kerültök közelebb. Ez így is van. Ezt ízlés szerint megállapíthatod. Mindenéppen mondani kell, hogy te utoljára azt az infót fogtad föl, hogy őbenne csökken az érzés irántad. A gyűrűre utalhatsz, megint csak ízlés szerint, anélkül talán nem lesz olyan markáns az íze - ki hogy szereti.
Menjetek a konyhába.
A nő mondja azt, hogy ő azt szeretné, ha minden úgy lenne, mint régen. Erre egyszerűen azt kell mondani, hogy oké, de jöjj tisztába az érzéseiddel, és ha ez kész, és kiderült, hogy vannak, akkor próbáld meg kifejezni azokat. Erre a nő bújjon hozzád, adjon aránytalanul sok puszit, ölelgessen a szokásosnál jóval tovább, te pedig kimérten símogasd a hátát, aztán hidd el, hogy minden rendben van, és most már adhatsz neki egy puszit szívből.
Javaslod, hogy menjetek be az ágyba még egy kicsit beszélgetni.
A nő mondja azt, hogy neki dolgozni kell menni, és a pörköltet is meg kell még főznie előtte. Itt nagyon fontos, hogy azt mondd: majd én megfőzöm. Erre a nő mosolyogjon csábosan, és induljon a háló felé.
Bújjatok be az ágyba, és ízlés szerint. (Ha nemrég hagyta abba a gyógyszert, mert akkor még terveitek voltak, akkor ezen a ponton kell a koton, biztos, ami biztos.)
Miután elkísérted, és hazaértél, nyiss ki egy sört. Mosolyogj.
A csirkeparólékot a véres nyálonból vedd ki, és alaposan mosd meg. Mármint nem zacskót, azt ki kell dobni. Ha te is utálod a rágós zuzadarabokat, akkor azokat vágd ki belőle a picsába! És közben gondolj arra, hogy akkor most hogy is van ez? Reggel a kanapén keltél, most meg a konyhában szorgoskodsz, kielégülten, és elvileg minden rendben. Ámulj el rajta, hogy ez ilyen egyszerű, és érezz egy kis bizonytalanságot, vagy hitetlenséget - ízlés szerint.
Vágd föl a hagymát, ahogy szoktad, és közben tartsd a megmosott undorító csirkelábakat, és egyéb gusztustalanásgok egész sorát víz alatt, hogy azt hihesd, ezalatt kiázik, de legalább egy kicsit tisztább lesz. Mielőtt a hagymát belevágod az olajba, jöjj rá, hogy nem törölted ki rendesen a frissen elmosott fazekat, azért spriccel a plafonig az olaj és víz reakciója. Újabb mosogatás, és -ezúttal valóban- szárazra törlés után ismét tégy bele olajat, és gyújts alá.
A már meleg olajon bingyizzed kicsit a hagymát, egy kis sót már itt tehetsz rá, ahogy a haverod mondja, akit közben felhívtál telefonon, aztán a tűzről levéve mehet bele a paprika, olyan három kávéskanállal. És rögtön utána a hús. Szarul néz ki, de finom lesz. Vissza a tűzre. Önts bele vizet, húzz egy nagyot a sörödből, és határozd el, hogy elhiszed, hogy minden rendben van. Mert ha nincs, azzal sem tudsz semmit kezdeni, és nem is akarsz.
Öntsd föl vízzel az egész katyvaszt, hogy ellepje a húst, aztán kis só, bors, paprika, csili, delikát, leveskocka, meg amit találsz, és bízol benne. A leveskockát ne próbáld meg whiskey-s pohárnyi melegvízben feloldani, nem lehet. Nyugodtan dobd bele, ahogy van.
Nagylángon rotyogjon egy kellemeset, aztán kisláng (erről is jusson eszedbe, hogy most már igenis vannak olyan dolgok, amik mindig eszedbe jutnak, ha akarod, ha nem, és hogy ezek szaporodnak, és igenis, sajnos, ma is szaporodtak), aztán fedő rá, és sörivás.
Ha közben a blogodon meg akarod írni a receptet, hogy szabadulj valamitől legalább, mert a fejedben gondolatdugó van, akkor azt most kell elkezdeni, és nem a sörözést nyomatni. Ha nem, akkor igen.
Egy-másfél órán keresztül lassú tűzön, fedő alatt, 3-4 alkalommal megkerve rotyogjék. Közben idd meg a sört, meg még egyet, és töldsd föl a képeket.
Főzz tésztát, szedj, és egyél! Jó étvágyat!

Ha jó volt, ha nem, ne gondolkodj tovább ezen, majd lesz, ami lesz, úgyis észre fogod venni. Fogd a paplanodat, és vonulj be a hálóba aludni.

20 komment

Címkék: sör szex lány főzés dráma ?


A bejegyzés trackback címe:

https://balkan.blog.hu/api/trackback/id/tr72241575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tz · http://tz.freeblog.hu 2007.11.26. 20:05:03

:fetreng
jajnagyonjó! :D

vitéz Beverneky Kemény Farkas 2007.11.26. 21:30:29

Erre a receptre még Sartre is csettintene!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2007.11.26. 21:30:44

Ehh, wazz, te nem tudsz csirkepörköktöt főzni!

1. Csak zsírban szabad dinsztelni a hagymát. Olajjal heteroszexuálisok nem főznek, azt salátára teszik.

2. A hagymás paprikán a húst meg kell prökölni, pirítani. Ettől lesz olyan fasza jó íze.

3. A zuzát nem kell kidobni, ettől lesz fasza krémes a szaftja.

4. A csirkére csak egy ujjnyi vizet szabad tenni, mert a csirke sok levet enged, és szarrá fől, ha felöntöd.

A többi stimmel. A stílus, az őszinteség, király!

kk_kk 2007.11.26. 22:48:04

Gratulálok, és minden jót!
(Nem a pörkölthöz, az a könnyebik ügy és már kész)

lápi lidérc 2007.11.26. 23:09:50

RAMBO · szolo.blogspot.com 2007.11.26. 21:30:44

Lófaszt! igazi heteroszexuálisok a salátát is disznózsírral csinálják.
Vagy azok a macsók?

A többi stimmel.

drszcs 2007.11.27. 01:05:44

Nyisd meg a blog.hu-t találomra, olvass egy jó post-ot, mosolyogj együttérzően, és örülj, hogy vannak még emberek, akik nem szégyellik, hogy azok...

vaquero 2007.11.27. 09:11:15

Ez szép volt :) Grat!

zsoltu (törölt) · http://www.estiskola.hu 2007.11.27. 09:52:53

jó lett. az írás is, és a recept is, mert a valóságban így főzünk. nem akarod beküldeni-e hozzánk az estiskola.hu-hoz a konyhába receptversenyre?
szerintem be akarod. érzem.

dixipix · http://napielet.hu/ 2007.11.27. 09:57:33

Ez se kutya hasonló alkalmakra:
Sörös csirke dobozon
napielet.hu/napi/rovat/dozs/1400/soros_csirke_dobozon

genghis 2007.11.27. 09:59:55

Hmm, a hozzavalokbol kihagytad a "feleseg, akit elhajtott a szeretoje es eppen orlodik a kenyelem illetve a valas kozott",
de amugy jo.
(mellesleg mar csak roszabb lesz)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.11.27. 10:30:08

zseniális:)

Rambo kiegészítésével, természetesen

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.11.27. 10:31:53

pontosítás: olajjal pörköltet nem főzünk

Crni 2007.11.27. 10:38:47

Respect!
Utálom a csirke(aprólék)pörköltet, de a sztori annyira alap, hogy nem egy kollégával bólogathattunk közben ritmusra.
E.

genghis 2007.11.27. 11:17:31

Amugy hogy erdemben is kicsit:
Nagyon kemenyen odab@szos hangulatos iras. Elegge padlokozeli elmenyem lett ahogy vegig olvastam, feltolultak bizonyos nyomaszto emlekek.(folleg igy harmadszori olvasasra:) )
Ezert ugy dontottem kozhelyek idevagy oda, en sem tartom magamban az erzest-gondolatot "jotanacsot":
Lepj a gazra, taposs bele, vagy tedd tisztaba a dolgokat nagyon gyorsan, vagy huzd el a csikot ugyanolyan hirtelen. Ne szakarkodj, ne kinozd magad, magatokat. Nincs ertelme, a dolgok nem javulnak meg, csak azert lesz neha kicsit jobb hogy utana megnagyobbat lehessen esni lefele...
Sorry

balkan brother 2007.11.27. 22:27:14

Hej, jóemberek, köszönöm! Többé nem főzök olajjal, ha addig élek is. Legyünk boldogok! (Márpedig csak addig élünk.) bb

kryska 2007.11.27. 23:00:26

A sztori nem a legvidámabb, ezért aztán sírva röhögtem... Élmény volt, köszönöm.

DoctorDon 2007.11.28. 19:00:36

Élvezetes stílus, csillagos ötös hangulat. A sztori sem kicsit fogott meg. Grat!
süti beállítások módosítása