Bemondó ő

irni inni inri

(Most mondd meg.!)?

  • balkan brother: nagy szerencse (2015.01.07. 16:24) Fábry 250 - ébredés kavicságyon
  • NaJóNapot: Kedves B.B.!Nem mindenki olyan nagyvonalú ,mint Te,hogy mindegy 5-10-15-50Forintos szatyorba pakol... (2011.05.30. 07:50) Ezek hülyék: pénztáros
  • gaborsandor2: Itt Sándor! Gábor Sándor. Borzasztóan jó ez így, mert akkor tényleg baromi jó lehet az a Jekl, mer... (2011.03.08. 10:27) Zoli, baszki
  • balkan brother: @gaborsandor2: Nemtom, nekem se megy. Majd kicserélem, addig mondd el itt, mit szavaznál és mire, ... (2010.09.02. 12:20) A Raiffeisen azt izente (sms)
  • Kaga: Nem mindegy? A pillanatnyi élvezet számít, nem az, ki szeret. ha jól érzem magam egész életemben,... (2009.12.10. 12:33) Objektív szex

Savazás

PollPub.com VoteInternet nélkül jobb lenne
Igen
Igen



View Results

Poll powered by A padlásra inkább fel

Tegez

? (48) abszint (1) agybaj (22) akkor kezdett csak virradni (10) akkor nem megyek semmire (1) álom (2) amiért háromezret fizettem (1) ami valójában persze nyilván nincs (2) anál (1) apa (1) arc hívum (2) átbaszás (6) autó (8) az 5 forintos szatyorral (1) a dienesnek a lapta (1) a nem olvasóktól akik nem (3) a zongorát (1) babakocsi (1) balaton sound (1) bank (1) barát (4) barátok (4) baszperantó (1) beteg (1) bicikli (3) blogülalak (1) bolygó (27) bor (6) budapest (47) bulvár (2) cigi (1) család (6) csoda (1) ct (2) deprimált (6) devizahitel (1) de ettől eltekintek (3) dráma (4) duna (2) durva (1) egy fél kilós szeletelt magvas kenyér (1) elszomorító (13) emlék (4) érdekes (13) érdekes a történet lehet odabent de idekint is gondolni lehet mindegy nem sürgős (1) esterházyt meg kell menteni (1) ez az (2) fa (3) fáradt (8) felhő (2) félrebasz (3) féltékeny (1) felújít (7) fél kiló (1) fénykép (43) film (1) foci (2) fogyasztók (20) főzés (3) gazmuvek (2) gta (1) gyerek (1) hálidéj (1) hátha (1) ha a (1) hellókarácsony (6) hír (13) hivatal (1) hülye (3) hűtlen (1) icetea citromos másfél literes (1) ideg (1) index (1) írják a szöveget (2) írni inni inri (6) irodalmi hagyományőrzés (1) játék (10) (24) jótett (1) képregény (2) kiállítás (6) kibaszott tárgyak (1) kilincs (1) kiskapu (3) kocsma (1) kolléga (3) költözés (4) koncert (3) könyv (1) kosaramban van (1) közélet (6) kurva (1) lakás (16) lány (12) letöltendő internet (3) lift (1) macska (1) máv (1) megcsal (1) meg egy könnyen kenhető krémes (2) meg elolvasni (2) meg négy gösser (2) meg vákumcsomagolt szeletelt parasztszalámi két levéllel egy nyomós sajt maci (3) meg van két (1) mell (8) menta (1) mert ugyan az ötveneshez képest spóroltam negyvenötöt de a (1) mese (1) metró (7) mindegy (3) mindent köszönök! (4) modern (1) munka (11) nehézfejjel (8) nem (2) nem férnek bele (2) nyál (1) nyelv (1) nyihaha (5) nyomorult magyarok (16) orbit (1) para (2) pisil (3) pisztácia (1) politika (4) prága (1) praha (1) próza (3) pszichoszomatikus (2) rádió (2) régi (2) reklám (11) rendőrség (1) rohadék (2) roma (2) sajtvajkrém (1) semmi (10) sem tudják (1) shit damn tragedy (1) sms (1) sör (18) sötét (5) szabad (11) szag (3) szatyor (1) szépia (1) szerelem (2) szerencse (1) szex (11) színház (2) szuzuki (1) taxi (1) terápia (2) the end (1) tilt (1) törvény (1) tüzijáték (2) tv (3) üdülés (2) úgyhogy vagy otthagyom vagy a hónom alatt viszem haza akkor viszont az öt forintos szatyor is kidobás volt (1) undortextualitás (1) ünnep (6) urbi (1) vásárlás (1) vége (1) vers (3) verseny (2) vevoszolgalat (2) videó (3) vígkend (7) zene (1) Címkefelhő

Köll?

2007.08.28. 21:33 balkan brother

Nagy Magyarország megbukott

Történt ugyanis, hogy ismerősnek jelölt Mária Országa engem az egyik közösségi szájton, ahogy mondani szokták, de én megmondom, hogy a wiwen. Magyarország Mindörökké néven jelentkezett ismerős-aspiránsként.

Megláttam, és már böktem is az adatlapjára egyből, tán csak nem a Sötét Sereget toborozza véres klaviatúrát hordozva körbe? Mit mond? Hogy csinálja? Hányan van? Érdekes téma ez mostanság, és íme! Kulisszák mögött sejtettem látni a főgárdadámok egyikét otthonosan, bakancs nélkül, árpádsávos zokniban.

És hát azáldóját! Ez a mélymagyar nem tud magyarul!
Így vall magáról:

"Én egy ország vagyok amit Szent István Alapított. Régen egy Hatalmas ország voltam de ez 1920 Június 4.-én
nagyon megváltozott ugyanis ekkor majd területeim 2/3-át lakosságomnak is több mint felét elszakították tőlem!! és még most is az a célom hogy visszaszerezzem ezeket a területeket!!! engem a történelem nagyon próbára tett szinte minden egykori nagyhatalom végig söpört rajatm de túléltem és egyszer remélem ujra lesz NAGY Magyarország!!!!"


A vessző nem kenyere, az biztos. Vélhetően inkább nyilazott vesszőzés helyett, azt is hátrafele, ősi módra. Pedig van vesszeje, azt írta. Férfi. Egyébként leplezetlenül nyilatkozik műveltségének hiányosságairól az általános iskola címszó alatt, eképpen:

"nem volt mert vándorolnom kellet"


Az úgy nevezett központozás majdnem teljes hiányát több percen keresztül próbáltam cizellált kifejezőeszközként felfogni, ami mondjuk a centralizáció elleni tiltakozást hivatott megjeleníteni tipográfiailag, vagy méginkább Bánk bán allúzió, de nem sikerült.

Megnéztem még a munkahelyét:

"Kárpátmedence"


és beírtam a karót.

Leíratnám vele százszor ezt, vagy valami mást. Például, hogy bőven elég ebből az országból ennyi is, ne tetézzük! Sőt! Vagy, hogy ha nincs mit mondanod, és nem tartozol sehova, akkor figyelj meg másokat, hogyan basszák el az időt ők. Ez is egy párt, magyarokat is fölvesznek. És nem sírni kell, hanem röhögni, kiccsávó. Na, tünés!






23 komment

Címkék: elszomorító nyomorult magyarok nyihaha


A bejegyzés trackback címe:

https://balkan.blog.hu/api/trackback/id/tr100151551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gloire 2007.08.30. 11:46:17


Csak büszkén, csak bátran,
nyomorult!

ja6ni 2007.08.30. 13:11:36

Mi az, hogy nyomorult magyarok?
Én, mindenesetre kikérem magamnak.
Nem tudom, hogy a többiek hogy vannak vele, de nem állok messze az igazságtól, ha azt hiszem, hogy egy húron pendülünk - nem veled, nyomorult.
A régi sebeinkre az sem lehet gyógyír, hogy, de sok határ változott meg az utóbbi tizenvalahány évben Európában vér nélkül...
Nekünk is bizakodni kell. Sosem lehet tudni! Nem kell a határozottsággal montírozni a kishitűséget, mert az aztán végképp nem vezet sehova a részünkről. Fel a fejjel bús magyar!
... és nem nyomorult...

balkan brother 2007.08.30. 13:51:14

Milyen határokat szeretnél megváltoztatni, milyen irányba tologatnád azokat, és mivégre, kedves ja6ni? Vértelenül, vagy vérrel, előbb inkább a jelenlegi közigazgatási határokon belül kellene élhető/elviselhető/nem nyomorult országot remélnünk, nemde? Nekünk, magyaroknak. Esetleg akarnunk. Még esetlegebb: csinálnunk. Egyébként nyomorult magyar vagyok, persze. Ez így jött össze. Azon dolgozom, hogy vidám Földlakó legyek. Dacára annak, hogy ebben az országban élek. Szerintem nem lehetetlen...
Tehát oszlassuk el a félreértést: azért bátorkodom lenyomorutlazni a magyarokat, mert szerintem a legtöbb az. Akinek nincs inge, vegyen föl kabátot, vagy hogy szokták mondani ilyenkor. Ha te nem vagy nyomorult, akkor eked jó. És azért is nyomorultazok itt magamban, mert szerintem nincs ez így jól. Ha nem tűrnék a magyarok, hogy megnyomorítsák őket (tvklub, rtlkettő, napipolitikai ótvar, fogyasszparaszt, nem vagy te senki, bezzeg, satöbbi), az lenne a jó, hej! Meg hó! Ha nem ilyen utángyártott ország, meg abszurdisztán, meg olcsóasztjó földje, stb stb lennénk, mi magyarok. Nem a politikusok fogják jobbá tenni az életedet, az országodat. Fordítva esetleg. És nem a háromtengermosta dicső múlt lehet ehhez a kiinduló pont, hanem ami most a fejekben van. Meg ami majd a fejekben lesz.

Aegon 2007.08.30. 16:59:45

Nem igazán értem miért baj az, ha valaki szereti szülőhazáját. Tőlünk nyugatra és keletre is teljesen elfogadott. Itt nálunk ez már \"minősíti\" is az embert. Érdekes. Legjobb, ha símán nem jelölöd ismerősnek, filozófiát teljesen felesleges mögétenned.

balkan brother 2007.08.30. 19:38:57

Lassan írom, hogy mindenki megértse: nem erről van szó.

1. Semmi baj nincs azzal, ha valaki szereti a szülőhazáját. Sőt.
2. Nem az minősíti az embert nálunk (sem), hogy szereti a hazáját, hanem az, amit csinál annak érdekében, hogy mások úgy tudják róla, ő szereti a hazáját. Tehát ahogy "szereti".
3. A bejegyzés nem arról szól, hogy baj, ha valaki szereti a hazáját. Arról szól, hogy bejelölt egy ember/szervezet egy másik embert (engem) a wiwen. Persze sose láttuk egymást, nyilván csak ismerős-gyűjtésről van szó, kérdezehtném, hogy minek vajon, de hagyjuk. Az adatlapján viszont helyesírási hibákkal gazdagon tarkított magyar szöveg állott, rendületlenül. Magyarország Mindörökké! Még jó, hogy ezt le tudta írni.

Ha csak a lényeg érdekel, ezt olvasd:
röhejes.

Olyan formán nevetséges/kiábrándító/béna/nyomorult, mintha mondjuk egy Nagy Magyar tüntetésen a szónok nem tudná elszavalni a Szózatot.
Vagy ha a Környezetvédő Párt aktivistája szemetelne a gyűlésen.

4. Egyúttal köszönöm Aegon, hogy a te már majdnem a poszthoz szóltál hozzá. A többiek ugyanis a címkéhez. Nyomorult magyarok. Ez egy tag a blogon, biztosan tudjátok, mire való. De ha még egy ellenvetés érkezik, akkor elfogadom, hogy félreérthető, és lecserélem "magyar nyomorultak"-ra. Sokkal sértőbb lenne, ha csak simán "magyarok" lenne, viszont nem kötne bele senki.

5. És végül: ha valaki semmi más, csak magyar (német, szerb, amerikai, indiai, cseh, japán satöbbi), na az a baj. Olyan baj, mint amikor, valaki arra büszke, hogy magas. Az ilyenekből lesznek az idétlen, nyomorult gárdisták. És ezek alapján leszel te is, én is magyarként elkönyvelve a "tőlünk nyugatra és keletre" élők szemében, akik nem figyelnek anyira a részletekre.

Ha a mély magyarok nem dobnák el a csikket soha, nem tolakodnának, nem lopnának, nem hazudának, nem csalnának adót, nem drogoznának, még hasznukat is vehetnénk, példaként állíthatnánk magunk elé. Néha én is lenéznék a klubjukba. A még radikálisabb, még mélyebb magyaroknak meg még mindig ott lehetne, hogy csak magyar árut vegyenek, csak magyar gyártású, magyar szereplőkkel forgatott műsort nézzenek, és csak magyarul beszéljenek. Meg írjanak is. Helyesen.

Kösz a figyelmet.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.08.31. 11:01:02

balkan, ilyen poszt után hasonló jókra számíthasz:)

(meg még nemzetgyalázó, hazaáruló is leszel, ha megtalál az arcosmagyar falka:)

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2007.08.31. 20:22:21

Én barom posztoltam a Homárba (nem linkelem, nem érdekes az egész, csak a tanulság). A sztori az, hogy az autószerelők nem vették észre, hogy lejárt a zöldkártyám, és nem gomboltak le rólam 8000 Ft-ot, a rendőr vette észre, aki gonosz helyen gyorshajtásért elcsípett. Soros Györgyhöz fordultam, hogy valami nem jó itt, ha nem kell a 8000 Ft-om a szerviznek.

Na, a kommentek beindultak. 50 után azt hittem, én vagyok a hülye, mert csak arról írtak, hogy mi a francnak száguldozok, miért nem néztem meg a zöldkártyámat stb.

Szóval ne várj el szövegértést a t. közönségtől.

Többek közt ez is adott lökést a web4 feltalálásához (a web2 ez, a web3 a Twitter, ahol csak egysoros üzeneteket posztolnak), a web4 pedig: wwww.blog.hu/

Persze te azért maradj meg az írásnál amíg bírod

balkan brother 2007.09.01. 10:58:46

A falka nem jött, vagy igen, csak nem tudnak olvasni. Esetleg jöttek, mégis tudnak, hovatovább, még értik is. Így csönd maradt hazaárulózás vonalon. Nem bánom.

És köszönöm, hogy tettetek két ikszet ebbe a vendégkönyvbe, megingott az idiótaságba vetett hitem miatta.

A web4 zseniális találmánynak tűnik!
Granulálok!

ltibi 2007.09.02. 19:01:27

Tököm tele van a fene sok mélymagyartől. Miért hiszik azt, hogy attól, mert nemzeti színű szalagot kötnek az autójukra, attól jobban szeretik a hazájukat? Tényleg, oda mér nem a sávosabból kötnek?
Az ilyen közösségi oldalakat meg mindig az értelem /hiánya/ hozza létre.

ltibi 2007.09.02. 19:04:28

Ja, és érdemes megnézni az ismerősöket.
Pl.
wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8423123

André 2007.11.22. 10:15:25

Gratulálok! "Akinek nincs inke vegyen föl kabátot" Előbb talán magadba kéne nézned, mielőtt másokat szidalmazol!

balkan brother 2007.11.22. 12:39:04

Kedves André!
Klasszikusokat csak szó szerint illik idézni:
"Akinek nincs inge, vegyen föl kabátot (...)"
nem pedig:
""Akinek nincs inke vegyen föl kabátot"".

Köszönöm.

(Nem szidalmaztam senkit. Bemutattam. Ha ez önmagában szitok, arról nem a bamutató, anem a bemutatott tehet.)

Szép napot!

Liberté_73 2007.11.26. 21:15:00

Igen. Ezt nem érti a sok pecsenyeagy, hogy ha a tükörképed randa, arról nema tükör tehet.
Én egy másik blogon fennen hirdettem, hogy beléptem az Izlandi Gárdába (inffbt.5mp.eu) ... na, amit erre kaptam, azt se tűzöm ki a szobám falára. Tán még a 2nemzetáruló-zsidóbérenc-strigaköcsög-kisbuzi-liberáljudeobolsevik" volt köztük a legkevésbé durva. Fenyegettek megtalálással, kurucratevéssel, stb is. Remélem te megúszod:)

Zsoyer 2007.12.16. 00:09:03

Nos, így végig olvasva mindent, nem értelek balkan, te beszélsz a helyes írásról mikor néked sem megy? Ha valakibe így kötsz akkor legalább arra figyelj, hogy néked ne legyen. Ja és elég szánalmas egy bejegyzés. És minek nyomizod a Magyarokat? Ha Te úgy érzed, hogy az vagy akkor legyen, de másokat nemkéne... Ja és a szövegednél már csak a végére rakott kép szánalmasabb...

balkan brother 2007.12.22. 23:12:58

Zsojjer, mutass rá a hibákra, kérlek! Biztos, hogy vannak, segíts, és javítom.
Köszönöm, hogy el olvastál min dent! Egy beírás kül önírás. Jó volt? A szán alma s képet nem én ta láltam ki, ha nem: mkkp.hu. Zse niális a fic CO!
De te se vagy kutya

Zsoyer 2007.12.27. 09:02:15

Rendben, az első hibád mindjárt az, hogy a Zsoyer szóban nincs sima \"j\" betü. De pl mindjárt itt egy: \"kiccsávó\", s ez csak egy olyan ami nagyon feltűnő. De ha kell itt egy másik is: \"szájton\". Ha gondolod azt is le írhatom, hogy hogyan kell helyesen leírni ezen szavakat.
Meg néztem az előbb említett oldalt, hát, egy szanalmas.hu-ra felférő dolgokvannak rajta miknek értelmük nincs, de még nem is viccesek...

Péter · http://www.turania.com 2008.01.02. 00:08:54

Milyen szöveg ez? Nem bírtam végig olvasni.

1. A Kárpát-medence mindig is a magyarok otthona volt. Kelták, germánok, avarok(rokon nép) szlávok valóban éltek itt. De államot nem tudtak alapítani. Kivétel a magyarokat.
2. Befogadtuk a szláv és germán népeket.
3. Támogattuk őket, és még az 1700 as években is.
4. Megvédtük Európát a törököktől(nem akartak minket támadni) de mi ki akartuk állni a Nyugati érdekek mellett sajnos.
5. A tatárokkal is megküzdöttünk, ők is csak szabad átvonulást kértek.
6. A magyar egy nagy műveltségű és kultúrájú bátor nép, amely Trianont nem érdemelte meg.
7. I. Szent István térítette meg a lengyeleket is. Az első keresztény ország voltunk Kelet-Európában.
8. Nemcsak a magyarokat tette tönkre Trianon, a nyugat egyaránt utálja a szlovákokat románokat stb.
9. A nyugatiak az egész Kárpát-medencét tették tönkre illetve osztották meg.
10. Mi soha nem indítottunk hódításokat.
11. Mi vagyunk nyomorultak és fasiszták? Ki foglalta el Afrikát? Amerikát stb? Az angolok és a franciák valamint kis részben a németek.
12. Mi mindenkit befogadtunk!
13. Hamarosan lesz újra Nagy-Magyarország, jó példa erre a mostani Szerbia jogos kicsinálása.
14. Több mint 1000 évig a mienk volt a Kárpát-medence és jogosan!!!
15. Gondolkozz el miért van déli harangszó?
16. Sok egyéb indokot tudnék, de egy ilyen szemét embernek mint aki írta a cikket, nem fordítok több időt

balkan brother 2008.02.22. 00:01:28

Milyen idióta komment ez? nem bírtam végigolvasni. Úgyhogy kezdjük a végén, aztán lássuk, meddig jutunk!

16: embernek és mint közé vessző. A magyar nyelvnek vannak szabályai, írásban is, és ezeket a magyarok betartják (jó esetben), sőt, még azok is, akik nem magyarok, de tanulják a nyelvet.
És amúgy ennyi időt miért fordítottál?

15: el és miért közé vessző. Az összetett mondatok modalitását (és így a mondatvégi írásjelet) a főmondat modalitása határozza meg. Itt tehát felkiáltójel. Maximimum pont, ha nagyon erősen szeretnél hatni az olvasóra. De kérdőjel semmiképp. Gondolkozz el, miért nehézkes nyelveken kifejezni a gondolatainkat! Nem fog menni.

14: ??
És jó buli volt?

13: Jó buli.

12: Nem értek a történelemhez olyan jól, mint te. A befogadás mit jelent? A cigányokat, a svábokat, a tótokat befogadtuk? Csak, hogy értsem. Kösz.

11: Ja igen, Afrikát, Amerikát az angolok és a franciák (valamint elé vessző, a magyarban ez sajnos ilyen) foglalták el. Mi meg itt születtünk a medencénkben. A Holdat meg szintén az amerikaiak foglalták el. Plusz a franciák Straszburgot. Zrínyit meg a horváthok. De Sopront nem adjuk!

10: Soha!

9: Mi?

8: :)

na kész, eddig ment. Vagy eddig se.
Érezd jól magad!
Akár itt , ennek a blognak a kommentjeiben is!

Sok puszi

b

Jany 2008.03.29. 10:09:16

Elfogadtuk koszovó függetlenségét itt a remény Erdélynek, Kárpátaljának, Felvidéknek....
Abban van valami igazság ha ekkora országgal nem bírnak a honatyák mit tennének egy 3-szor akkorával.
És Péternek igaza van mi voltunk európa védőbástyája pl: tatárok,törökök ;és mit kapunk a kedves kapitalista elvtársainktól megharmadolják országunkat.

Szilárd Szabadkáról 2008.10.26. 12:21:32

Nos, tény, hogy van helyesirási hibátok bőven, de jó lenne ha a kedves balliberális újságióink nem ezen akadnának le. kösz! A cikk gyalázat. Nem tudom felfogni, hogy miféle józan gondolat veszi rá az embert arra, hogy ilyesmit irkáljon? Mire tanitanak anyádék? Az, hogy az 50 évnyi kommunista agymosás miatt tart még mindig a magyar társadalom ott, hogy a sajtá nemzeti öntudatát tiorja teljesen elfogadhatatlan. Hagyjátok abba! Magyarok vagyunk, és azzal, h ezt leköpitek magatokból csináltok hülyét. Hát vegyük már észre magunkat! Nem a magyarságunktól kell félni, nem a saját hazánktól kell elhatárolódni, itt egészen más erők munkálkodnak. Szerbiában, Szlovákiában, Romániában a mai napig verik a magyarokat-tudom, mert délvidéki vagyok. Nem engedik, hogy az anyanyelvünkön tanuljunk, és közben még a határon belüliek is elfordulnak tőlünk? Ezek el akarnak minket törölni a föld szinéről. 1944-ben 44 000 magyar mészároltak le a szerbek. Ti kinek a pártjátn vagytok???

Ancsusska 2008.11.23. 21:30:24

Sziasztok!
Olvasom eme nemes vitát és fűznék hozzá két mondatot, ha szabad. Egy: A határon belüliek nem fordulnak el senkitől, sőt szerintem, aki értékes ember, igyekszik a lehető legtöbbet segíteni. Kettő: A Nagy Magyarország térkép tényleg problémás. Egyrész nem csak a magyarlakta területeket fedi. Másrészt pedig ugye ott van egész Horvátország,ami ugyan a Szent Korona országa volt, de annak autonóm része. Tehát nem lehet Mo. integráns részének tekinteni, külön oszággyülése volt, külön nemessége, és saját feudális-organikus alkotmánya. Ugye nem gondol senki arra, hogy visszavenne olyat, ami igazán nem is volt az övé soha? Tudjuk jól, hogy nemzet és országhatár, nem mindig fedi egymást. Ha ezt tennénk, azzal olyanná válnánk, mint azok, akik minket meggyaláztak Trianonnal.
De három: "Tudással lehet vitatkozni, ideológiával nem." Ezt nem én mondom, hanem az egyik legnagyobb magyar nyelvész mondta. Gondolkodjunk tiszta fejjel és ÉSSZEL szeressük a hazánkat. Legalábbis szerintem.

gokusan 2008.12.08. 00:32:36

Jó lenne ha nem a helyesírási hibákon kellene vitatkozni, mert arra ott a nyelvtanóra! De hol és milyen nyelvtan? Nem attól fogom jobban szeretni a hazámat mert ott az autómon a nemzeti színű zászló, hanem azért van ott a zászló mert szeretem a hazámat. Ha amcsizászlós ingbe járnék, akkor én lennék a fasza gyerek mi? Ugye? Igen! De ha piros,fehér,zöldben vagyok, akkor már dörzsöli a szemét a sok szemét, mert csípi a szemét a szemét, pedig kettőnk közül nem én vagyok a szemét:) Én igen is, hogy példát mutatok másoknak a mindennapos viselkedésemmel. Ha az utcán sétálok vagy a boltban vagyok és sorban állok. Ha rajtam van a nemzeti szín (de nem csak akkor!!!!!) fokozottabban ügyelek a magatartásomra, és a lelkem mélyén fáj amit a Hazámmal tettek. Nem éltem akkor amikor feldarabolták, de szeretnék élni, amikor bocsánatot kérnek érte. Leszarom a vonalat a térképen mert azt át tudom lépni BÁRMIKOR!!! Maradjon ahol van. DE kérjenek bocsánatot és becsüljék, szeressék, tiszteljék a becsületes, szeretni való, tisztességes MAGYART!

gokusan 2008.12.08. 00:44:41

Nekem meg akkora baromságot senki ne akarjon bemesélni, hogy elég nekünk a kis ország is és előbb ezt vezessük működőképesen, mert akkor levágom a végtagjaidat és akkor varrom vissza ha megtanulsz helyesen írni. MIVEL ÍRSZ? LEVÁGTAM A KEZED!! MIVEL MÉSZ EL PAPÍRÉRT ÉS TOLLÉRT?? LEVÁGTAM A LÁBOD!!!!! MOST PEDIG IGYEKSZEM KIVÁGNI A NYELVED ÉS VÉGÜL AZ AGYADAT IS. EZ FOLYIK ITT JELENLEG BARÁTOM. Persze, hogy nem működhet így normálisan az ország ha jó része odalett. Lehet okosakat mondani persze, tessék! Majd mondok rá én is okosabbat. Arra is lehetsz büszke ha magas vagy, mert annak születtél. Arra is lehetsz büszke ha Magyar vagy mert annak születtél. Az a Magyar aki meri vállalni és ha mered akkor legyél büszke!
süti beállítások módosítása